Skip to content
April 20, 2011 / Azrill a.k.a Puding

Selamat Hari Ulang Tahun Kelahiran

Aku tak tujukan pada sesiapa pun, aku tujukan pada diri sendiri haha….

Lahir pada 20 April 1980, hari ni adalah hari ulang tahun kelahiran yang ke 31, ermm ye, dah tua hehe. Alhamdulillah, masih ada nafas yang dapat di hirup. Masih ada udara dapat disedut.

Alhamdulillah jugak, Tuhan kurniakan family yang bahagia, semoga kekal hingga ke akhir hayat. Hadiah bermakna dalam hidup, adalah Damia …

Tahun ni, tak beli lagi hadiah untuk diri sendiri, cuma belikan wife sebuah handphone nokia C3, tu pun sebab handphone dia rosak, beli sebab senang nak call …. handphone sendiri bila ntah nak beli hahaha

Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, insya-Allah.

Sambut besday dengan kerja malam. Ada kerja alihkan rack server, kat opis haha, memang cool. Balik keje pukul 5 pagi, sampai UK Perdana pukul 6 pagi time azan subuh. Sambil kena ujan yang lebat huhu, sejuk giler. Sampai umah, mandi², solat subuh, gi Taman Saga sebab My Lovely Wife tido sana dengan Baby Mia. Ye la, kesian mereka dok sorang² kat umah ketika ketua keluarga gi mencari rezeki hehe.

Yang bestnye …. dalam pukul 730 pagi aku turun nak ke Taman Saga, ketika jalan turun tu jem kaw kaw dengan orang yang nak gi keje, tetiba motor mati plak. Damn !!!, dengan penuh rasa cool, berenti tepi. Start motor, idup … yes !!! masuk gear mati balik haha. Bukak tank, rupanya minyak kering .. damn u meter minyak, tipu aku. Sebab time kat umah meter ada separuh, bila dah motor mati, baru la meter tu tunjuk kat merah …. memang ciss .. ingat tak malu ke dok tepi jalan ramai mata memandang haha.

Then kena la tolak motor, nasib baik ada satu brader tu, naik kriss baru ( plet WVD ) menyapa, menghulurkan bantuan tolak motor ke Shell … haha terima kasih brader motor baru, semoga anda murah rezeki dan sihat sejahtera.

Sekian cerita sempena besday huhu

Mereka ni la yang memotivasikan diri untuk bekerja dengan lebih keras. Love u all

[ My Lovely wife and me at Aqiqah Khaleeda kat dengkil, Mia sape ntah amek time tu haha ]

[ Baby Mia kat dengkil gak ]

Credit to my Brother, Akmall yang shoot gambar ni.


Azrill a.k.a Puding - View my most interesting photos on Flickriver

Khairul Azrill Khalid | Create Your Badge

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: