Skip to content
January 19, 2011 / Azrill a.k.a Puding

Angin Menghembus Nyaman

Ehem …

Tajuk di atas takde kena mengena dengan entry untuk kali ni haha, saje je, rasa tak tau nak taip apa tajuk dia. Baru lepas tengok² gambar baby Mia yang dah di shoot beberapa lama, tapi tak sempat nak buat apa² pun dengan gambar beliau. Daddy Mia adalah seorang daddy yang agak busy sekarang ni.

Ye la … bangun seawal 6 pagi [ ermm lebih tepat 630 pagi, sebab Mummy Mia kejutkan pukul 6, tapi daddy Mia nak tido sikit je lagi hehe ], siap², before 7 pagi nak kena kuar umah untuk hantar baby Mia gi sekolah kat Taman Saga. Kalau lewat 5 minit, memang jem tak hengat punya. Sampai Taman Saga, Daddy gi umah Omma Mia plak, amek motor. Hantar plak Mummy Mia gi opis secara rempit. Pastu, turn Daddy Mia plak gi opis. Dan sesungguhnya, hari ini [ 19 January 2011 ] adalah hari yang bersejarah kerana Daddy Mia sampai awal sikit ke opis [ punch card pukul 835 pagi haha ]. Sejak 2011, Daddy Mia asyik sampai opis paling awal pukul 9 pagi keh keh keh ]. Tapi takpe, semua untuk Mia huhu.

1st Januari ari tu, Mia dah botak kepala. Kasi cukup abis , macam comel la pulak tengok hehe. So, Daddy Mia pun temankan Mia botak jugak. Maka, ada 2 budak botak di rumah ni. Mummy Mia tak nak botak, apasal ntah. Tak sporting la kan ….

Ok la, cukup² la, tak leh taip panjang². Huhu

Mari kita tengok gambar baby Mia hehe




[ 2 budak botak hehe ]

Azrill a.k.a Puding - View my most interesting photos on Flickriver

Khairul Azrill Khalid | Create Your Badge

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: