Skip to content
January 10, 2011 / Azrill a.k.a Puding

Happy Besday Gadisku; Baby Mia Yang ke 3 bulan keke

Today … [ 10 Jan 2011 ], baby Mia turn to 3 months old. Yeah … rasa macam minggu lepas je baby Mia baru dilahirkan. Cepat masa berlalu …

 

Semalam, baby Mia pegi injection kat Klinik Ma’amor [ sebab klinik Tan & Mano Bukit Antarabangsa habis stok ubat tu katanya huhu ]. Memang kebetulan nak ke ampang pun semalam sebab daddy Mia nak gi amek custom album yang dah siap tu kat KL, so perlukan motor untuk ke KL. Baby Mia is such a super-girl, tak nanges pun kena cucuk, rilek je walaupun masuk klinik je dia terus berak haha.

Berat baby Mia semalam, 6.65kg keh keh keh, Mummy Mia pelik nape baby Mia tak 8kg !!!, haha sape nak dukung baby ?

Semoga baby Mia sentiasa sihat dan dirahmati Allah … love u baby Mia from both of us [ Mummy & Daddy ]. Baby Mia umur 3 bulan, beliau sudah pendai gelak, even kita tersedak pun dia gelakkan, membuatkan daddy rasa rindu time kat opis, bikin panas je la baby Mia huhu

 

Cayang baby Mia !!!

[ gambar di bawah adalah gambar baby Mia berumur 5 hari, time ni berat dia masih 3.35kg sahaja hehe ]

[ harapnya, lepas ni dapat mengumpul gambar baby Mia yang banyak tu untuk di masukkan dalam ni hehe ]

Azrill a.k.a Puding - View my most interesting photos on Flickriver

Khairul Azrill Khalid | Create Your Badge

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: