Skip to content
December 31, 2009 / Azrill a.k.a Puding

Goodbye 2009

Lagi kurang 30 minit dari entry ini ditulis, kita akan bertukar tahun masihi ke tahun 2010. Ye, selamat tinggal 2009, di mana kalendar 2009 akan diturunkan dari dinding, table calendar 2009 ada yang disimpan sebagai kenangan ( ada yang tulis sesuatu kejadian pada table calendar tau ). Segala kenangan 2009 akan menjadi sejarah, ada yang best patut diingat, yang tak  best patut jadi pengajaran ataupun ingatan.

2009, banyak perkara yang jadi pada diri aku hehe. Aku jumpa Ezrina Ghazali semula yang sekarang ni jadi isteri aku pada 2009, aku bertunang dengan dia pada 2009, bulan May. Dan … menamatkan zaman bujang pada 2009 juga hehe … ok la tu ( kata Saida ). Kenangan rumah bujang banyak gak pada 2009, ye la … semua budak bujang dalam rumah tu kecuali Rizal polis dah tamatkan zaman bujang pada 2009 hehe. Sudah jadi trend plak rasanya berebut rebut nak kawin masing². Tapi tu la .. dah jodoh kan hehe.

Semoga tahun 2010 menjadi tahun yang gemilang dan terbilang buat diri aku. Berazam untuk meningkatkan ekonomi keluarga ( sebab dah kawin dah kan ). Kena bekerja keras lagi lepas ni.

Apa² pun, i will miss 2009. Sekarang dah takde masa nak lepak² kat luar dengan jalan yang jem lagi sesak ni. Pastu malam ni mesti ramai budak² yang mabuk, pastu gaduh². Hahaha pape ntah korang ni. Berapa ramai gadis yang agak² hilang dara malam ni ? hohoho …

Malam ni gerhana bulan. Tapi tak tau terjaga atau tak dari tido haha, sekarang ni pun dah macam ngantuk je rasa. Bini dah tido plak tu….. maybe penat .. kesian dia.

Anyway ..  Goodbye 2009, semoga 2010 akan lebih bagus dari tahun 2009. Adios …

Khairul Azrill Khalid | Create Your Badge

Advertisements

One Comment

Leave a Comment
  1. someone / Jan 5 2010 11:22 pm

    hahah, as for me it’s may 2008. but all sudden happened in 2009, started jan 2009 and may 2009 and finally nov 2009… this 3 months meant everything for me…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: