Skip to content
December 30, 2009 / Azrill a.k.a Puding

Apabila boring

Ermm dah boring dah dok rumah. Menghabiskan cuti tahunan ( sebab dapat carry foward 2 hari je huhu ). Nothing to do, just sit at home. Pagi² kena bangun sebab hantar wife gi keje. Rutin harian ketika waktu cuti.

Macam² benda la boleh tengok time on the way hantar wife pegi opis & time on the way nak balik rumah. Macam² rupa muka ada. Ada yang masam, ada yang sengeh sorang² ( maybe dengar DJ Radio buat lawak kot huhu ), ada yang gerak² mulut konon macam menyayi ikut lagu. Macam² la ada, sometime rasa nak bawak camera je shoot diorang tu, tapi kang macam mana nak bawak kete plak, pastu kang tau tau kena kejar je dengan diorang tu hahaha …

So .. bila boring melanda …… dah tak tau apa nak buat kat rumah dah sorang² ni. ermm boring ….

Khairul Azrill Khalid | Create Your Badge

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: