Skip to content
July 31, 2009 / Azrill a.k.a Puding

Virus

Kenapa perlu ada virus ? ( In term of IT la ni ). Bila connect pc ke internet, kita kena pasang anti-virus. Bila kita pakai Apple, tak yah pakai virus.

So .. kenapa window saja yang ada virus ??? haha ..

dengar² kata, virus ni dicipta oleh geng² buat anti virus jugak. Diorang run virus, pastu jual dia punya penawar. Memang mcm apa je, ciss sungguh ..

So .. skg ni aku tengah nk setup balik pc yang baru lepas format sebab virus sudah menyerang pc aku ni. Memang sakit ati .. cisss

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: